De werkwijze van kunststof kozijnen.tv:

Wij hebben de productie, levering, en montage volledig in eigen beheer. Kunststof kozijnen.tv kiest ervoor om duurzame kwaliteitsproducten te leveren en werkt uitsluitend met A-merken zoals Veka.
Als u interesse heeft in onze kozijnen, deuren of dakkapellen komt een van onze deskundige adviseurs graag vrijblijvend bij u langs voor vrijblijvend advies en een passende offerte. Het voordeel van een afspraak bij u thuis is dat de situatie ter plekke door een deskundige beoordeeld kan worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u altijd krijgt wat u verwacht, en kunnen wij u een passende prijs hiervoor aanbieden.

Vul nu uw en ontvang de waardecheque direct in uw mailbox!

Na akkoord van uw kant kan het proces verder in werking worden gezet. Er komt een bouwtechnisch adviseur bij u thuis om alles technisch in te meten, er kan een afspraak gemaakt worden over de plaatsingsdatum en er zal begonnen worden met de productie.

De betaling geschiedt bij kunststof kozijnen.tv altijd achter af. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw kozijnen per maand te betalen. Zo kunt u al voor een klein bedrag per maand de nieuwe eigenaar zijn van duurzame, en zeer isolerende kunststof kozijnen.

Met kunststof kozijnen.tv kiest u voor zekerheid onze producten zijn KOMO, SKG, en PKVW gecertificeerd, daarnaast krijgt u al onze producten 20 jaar productgarantie. Dus mocht er onverhoopt iets misgaan dan weet u zeker dat daar een oplossing voor wordt geboden. Wij hebben een jarenlange ervaring en daardoor hebben wij veel vak gerichte kennis opgedaan, voor elke situatie bieden wij een passende oplossing. Kunststof kozijnen.tv onderscheidt zich op het gebied van service en after sales, ook nadat de factuur betaald is staan wij voor u klaar.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vult u dan ons contactformulier in.