Subsidie voor kunststof kozijnen met HR++ glas

Als woning eigenaar kunt u vaak van gemeentelijke subsidieregelingen gebruik maken voor de isolatie van uw woning. Als u enkel glas vervangt door isolerend HR++ glas bespaart u maandelijks tot wel 30% op uw energierekening. Combineert u HR++ glas met kunststof kozijnen dan zorgt dit geheel voor een zeer hoge geluidswerendheid, met een hoge isolatiewaarde en een lange levensduur. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het PolitieKeurmerkVeiligWonen, zo weet u zeker dat er niemand makkelijk ongewenst uw woning in komt als de ramen gesloten zijn.

Wilt u een vrijblijvende offerte met een subsidieregeling voor HR++ glas?

De medewerkers van kunststof-kozijnen.tv zoeken graag voor u uit of er in uw gemeente sprake is van een subsidie regeling met betrekking tot de isolatie van uw woning. Eén van onze adviseurs legt u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek uit wat er voor u de mogelijkheden en kosten van kunststof kozijnen zouden zijn. Besteld u in Januari kunststof kozijnen dan ontvangt u ook 20% korting op uw aankoop! Via ons betaalplan is uw hele woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf €47,- per maand.

Voordelen van kunststof kozijnen

- 20 jaar garantie
- Financiering mogelijk
- KOMO-, VKG/SKG gecertificeerd
- Plaatsing zonder aanbetaling
- Tijdelijk maar 6% Btw over de arbeidskosten

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.