Partners van Kunststof-kozijnen.tv

Kunststof-kozijnen.tv streeft er altijd naar de beste service en kwaliteit naar haar klanten te waarborgen. In het geval van grote projecten hebben wij in het verleden vaker met bedrijven samen gewerkt om het project tot een succesvol einde te brengen in een korte periode. Hieronder staat een opsomming van partijen die mogelijk voor u als klant ook interessant zouden kunnen zijn:

- Benitech kozijnen
- KozijnPlan
- Utrecht kozijn
- Vloergarantplan
- Horretje.com

Recensie

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door M.Putje op 12 december 2013.
De kozijnen waren geplaatst en na de tijd klemde één van de ramen en daardoor sloot het raam niet goed. Na contact met de firma is er een montageteam geweest om het kozijn opnieuw te stellen. Het resultaat is super en de service was op maat. Ik ben erg blij met de nieuwe kozijnen.

Beoordeling: 5 sterren

Dakkapel

Beoordeeld door Marije Vlieskamp op 11 november 2013.
Wegens gezinsuitbreiding hadden wij extra ruimte nodig. Op zolder hebben we over de hele breedte van het huis een dakkapel laten plaatsen, de zolder is helemaal omgetoverd tot een nieuwe kamer. Door de grote ramen kan de kamer goed gelucht worden en komt er veel zonlicht de kamer in. Erg tevreden met het resultaat.

Beoordeling: 5 sterren

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door Peter Bomhof op 9 augustus 2013.
Begin 2013 de kozijnen besteld, in de zomer is alles geplaatst. Wat mij opvalt is dat de nieuwe kozijnen perfect sluiten en dat het niet meer tocht in huis. De verwarming gebruik ik nu een stuk minder. Bedankt voor alles.

Beoordeling: 5 sterren

Schuifpui

Beoordeeld door Fam. Peters op 7 juli 2013.
Na lang overleggen met mijn man hebben we er voor gekozen om onze oude tuindeuren te laten vervangen door een schuifpui. De mannen van kunststof-kozijnen.tv hebben deze aan het eind van het voorjaar geïnstalleerd en we hebben de hele zomer heerlijk kunnen genieten van het mooie uitzicht op onze tuin! Klasse!

Beoordeling: 5 sterren

Veka kunststof kozijnen

Beoordeeld door H. Schuringa op 11 januari 2013.
Via internet met kunststof-kozijnen.tv in contact gekomen, na een prettig gesprek met een adviseur heb ik besloten de oude kozijnen (beneden en boven) te laten vervangen. Het resultaat mag er wezen en ik ben zeer tevreden over de algehele afwikkeling en de kwaliteit van de kunststof kozijnen!

Beoordeling: 5 sterren

Dakkapel

Beoordeeld door Annie ter Beek op 19 mei 2012.
Wegens gezinsuitbreiding hebben wij twee dakkapellen laten plaatsten. We zijn erg tevreden over het snelle en nauwkeurige werk van kunststof-kozijnen.tv. Binnen twee dagen waren de mannen klaar met de werkzaamheden en konden wij beginnen met het inrichten van de kamer. Onze tweeling heeft nu een heerlijk ruime en lichte kamer.

Beoordeling: 5 sterren

Schuifpui

Beoordeeld door Jan Schilder op 5 januari 2012.
Onze bestaande aluminium schuifpui hebben wij een paar jaar geleden laten vervangen door een mooie kunststof schuifpui, waar we erg blij mee zijn. Toen de pui begin deze winter een beetje begon te klemmen, is dit probleem heel snel verholpen door kunststof-kozijnen.tv, we waren heel blij met deze snelle service!

Beoordeling: 4 sterren

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door P.J. van den Bergh op 11 januari 2010.
Wij waren het zat om onze kozijnen te schilderen en het tochtte in huis. Via internet kwamen wij vorig jaar bij kunststof-kozijnen.tv terecht. We hebben 3 verschillende bedrijven over de vloer gehad, maar hadden in kunststof-kozijnen.tv het meeste vertrouwen. Van deze keuze hebben we geen spijt gehad! Onze hele woning is gerenoveerd met mooie kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding. Dit voorjaar laten wij ook een dakkapel plaatsen door hun.

Beoordeling: 5 sterren