Kunststof kozijnen: een aanwinst voor u en uw woning

Kunststof kozijnen.tv is uw partner voor de aanschaf van uw nieuwe kunststof kozijnen. Wij werken enkel met A-merken en zijn hierdoor in staat om u een kwaliteitsproduct, met 20 jaar garantie, tegen een eerlijke prijs te leveren. Door het gebruik van kunststof kozijnprofielen van o.a. Veka en Schuco zullen uw nieuwe kunststof kozijnen in zeer hoge mate isolerend, geluidswerend, en duurzaam zijn.

Vul nu uw en ontvang de waardecheque direct in uw mailbox!

De mogelijkheden voor uw nieuwe kunststof kozijnen zijn eindeloos.


Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat deze in vrijwel alle kleuren en stijlen geleverd kunnen worden. Standaard worden alle kozijnen voorzien van Hr++ glas, en door het gebruik van meerkamerprofielen zullen de kozijnen optimaal isoleren. Natuurlijk voldoen al onze kozijnen aan de hedendaagse kwaliteitsnormen zoals het KOMO, SKG en PKVW keurmerk. Wij bieden u de mogelijkheid om uw kozijnen per maand te betalen, zo heeft u bij ons al kozijnen vanaf €45,- per maand! Dus of het nu gaat om het vervangen van bestaande kozijnen voor een traditionele woning, of dat het een nieuwbouwproject betreft, voor elke woonsituatie bieden wij passende kunststof kozijnen.

Recensie

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door F. Bakker op 13 september 2012.
Wij zijn heel blij dat wij de kozijnen en de deuren op de benedenverdieping hebben laten vervangen door kunststof van kunststof-kozijnen.tv. Door betaling per maand konden wij het ons toch veroorloven. We willen over een paar jaar als mijn vrouw weer gaat werken ook de bovenverdieping laten doen.

Beoordeling: 5 sterren

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door M. Meijer op 25 augustus 2009.
Sinds onze kozijnen vervangen zijn door kunststof-kozijnen.tv merken wij dat onze stookkosten een stuk om laag gegaan, ook is te temperatuur op de slaapkamers boven een stuk aangenamer! Kozijnen blijven er ook mooi uit zien!

Beoordeling: 4 sterren

Kunststof kozijnen

Beoordeeld door P.J. van den Bergh op 11 januari 2010.
Wij waren het zat om onze kozijnen te schilderen en het tochtte in huis. Via internet kwamen wij vorig jaar bij kunststof-kozijnen.tv terecht. We hebben 3 verschillende bedrijven over de vloer gehad, maar hadden in kunststof-kozijnen.tv het meeste vertrouwen. Van deze keuze hebben we geen spijt gehad! Onze hele woning is gerenoveerd met mooie kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding. Dit voorjaar laten wij ook een dakkapel plaatsen door hun.

Beoordeling: 5 sterren