Kunststof kozijnen: een aanwinst voor uw woning!

Bent u het ook zat om uw kozijnen telkens te schilderen? En hebt u genoeg van de tocht in uw huis? Dan zijn kunststof kozijnen dé oplossing voor u! Met de kozijnen van kunststof-kozijnen.tv zult u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud ervan. Bovendien is uw woning met kunststof kozijnen optimaal geïsoleerd, waardoor u flink op uw stookkosten bespaart.

Aan kunststof-kozijnen.tv hebt u een betrouwbare partner in de aanschaf van nieuwe kozijnen. Wij leveren A-merken tegen een eerlijke prijs. Met kunststof-kozijnen.tv haalt u dus altijd een kwaliteitsproduct in huis. Bovendien geven wij 20 jaar garantie op al onze producten. Natuurlijk leveren wij uw raamwerk in de kleur en stijl van uw voorkeur.

Hebt u een beperkt budget en wilt u toch nieuwe kunststof kozijnen aanschaffen? Dat kan! Want bij kunststof-kozijnen.tv kunt u gespreid betalen. U hebt bij ons al nieuwe kozijnen voor slechts € 45,- per maand!

Het voordeel van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en daarnaast zeer isolerend. Wij werken met kunststof kozijn-profielen van onder andere Veka en Schuco en daarmee bieden wij u kozijnen die uitstekend isoleren, geluidsoverlast tegengaan en duurzaam zijn. Ook door HR++-glas en het gebruik van meerkamerprofielen wordt uw woning optimaal geïsoleerd.

Onze kozijnen voldoen uiteraard aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ze dragen het KOMO-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van onbetwiste kwaliteit. Met het SKG-keurmerk en het PKVW-keurmerk hebt u gegarandeerd inbraakwerende kozijnen.

Dus wilt u nieuwe kunststof kozijnen plaatsen of bestaande vervangen, in uw traditionele woning of in een nieuwbouwproject? Bij kunststof-kozijnen.tv bieden wij voor elke woonsituatie passende kunststof kozijnen.

Aarzel niet langer en neem contact op via 088-6001331 of via onze website. En als u nu de offerte-aanvraag invult, ontvangt u direct een waardecheque in uw mailbox!

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.