Kies voor kwaliteit en duurzaamheid: Schuco en Veka kunststof kozijnen van kunststof-kozijnen.tv

Bij kunststof-kozijnen.tv werken we met verzwaarde kunststof kozijnprofielen die voorzien zijn van meerdere kamers. Hierdoor worden kozijnen gerealiseerd die uiterst goed isoleren, zeer duurzaam zijn en voor jarenlang woongenot zorgen. De merken Veka en Schuco zijn de Europese marktleiders in de kunststof kozijnen branche, op deze merken geven wij vol vertrouwen 20 jaar kwaliteitsgarantie.

Nu tot €5000,- korting op uw nieuwe kunststof kozijnen!

In dit najaar ontvangt u tot €5000,- voordeel op uw nieuwe kunststof kozijnen. Bij kunststof-kozijnen.tv leggen wij u graag persoonlijk uit wat voor uw woning de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn. Bij kunststof-kozijnen.tv staat de klant centraal en richten we ons op service en het leveren van een kwaliteitsproduct.

Nieuwe kunststof kozijnen vanaf €47,- per maand inclusief montage

Uw nieuwe kunststof kozijnen kunt u via ons betaalplan ook per maand betalen, zo heeft u nu dus al de mogelijkheid om uw woning volledig te renoveren voor een klein bedrag per maand. Welke kozijnen u ook kiest bij ons betaalt u nooit iets aan. Onze adviseurs leggen dit graag persoonlijk bij u thuis uit.

Voordelen van kunststof kozijnen van kunststof-kozijnen.tv

  • - PolitieKeurmerkVeiligWonen
  • - KOMO -, en SKG keur
  • - 20 jaar kwaliteitsgarantie
  • - Geen aanbetaling
  • - Betalen per maand – Geen aanbetaling

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben in dit najaar een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.