Ontwerp uw eigen kunststof voordeur

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning. Kunststof-kozijnen.tv biedt u exclusief de mogelijkheid om uw eigen kunststof voordeur te ontwerpen. Bij Kozijnenwinkel kunt u er nu dus uw eigen exclusieve draai aan geven, in overleg met één van onze vakkundige adviseurs kunt u uw nieuwe voordeur vorm gaan geven.

Bij ons koopt u een totaalpakket

Naast de met staal verzwaarde kunststof voordeur, die op vierpunten sluit, verzorgen wij voor u:

  • - montage in heel Nederland
  • - een brede keuze aan beslag
  • - de Veka of Schuco kunststof deurkozijnen
  • - een design brievenbus
  • - 20 jaar kwaliteitsgarantie en service

Veiligheid in huis, voor u en uw gezin

Niemand wil natuurlijk onverwachte gasten in huis aantreffen, met een voordeur van Kunststof-kozijnen.tv is het uitgesloten dat er iemand via de gesloten voordeur ongewenst binnenkomt. Onze verzwaarde kunststof deuren sluiten op vier plaatsen en zijn vrijwel niet open te breken. Het hang- , en sluitwerk is SKG goedgekeurd. De deuren voldoen aan de richtlijnen van het KOMO keur en het PolitieKeurmerkVeiligWonen.

Maak nu gebruik van onze Lente actie!

Wij hebben meerdere deskundige adviseurs beschikbaar om u thuis te informeren over de mogelijkheden en de kosten. Wist u dat u bij Kunststofkozijnen.tv via ons Betaalplan al vanaf een klein bedrag per maand uw nieuwe voordeur kunt bestellen? Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder.

Aarzel niet langer en neem contact op via 088-6001331 of via onze website. En als u nu de offerte-aanvraag invult, ontvangt u direct een waardecheque in uw mailbox!

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.