Kunststof kozijnen: Kies voor kwaliteit met 20 jaar garantie!

Kunststof-kozijnen.tv werkt met kunststof kwaliteits profielen van het Nederlandse merk Veka, kunststof Veka kozijnen staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze kozijnen sluiten naadloos aan op het nieuwe Nederlandse bouwbesluit en voor elk type woning leveren wij qua afwerking en stijl perfect passende kozijnen. Kunststof-kozijnen.tv is ISO 9001 gecertificeerd en onze werkwijze en producten voldoen aan het KOMO- VKG/SKG keurmerk. Vol vertrouwen geven wij 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Deze lente 20% korting op kunststof kozijnen en 15% Btw. korting!

Deze lente bieden wij u een spectaculaire kortingsactie: u ontvangt 20% korting op de aanschaf van kunststof kozijnen! Hiernaast ontvangt u 15% Btw. korting op de arbeidskosten. Via het betaalplan van kunststof-kozijnen.tv heeft u de mogelijkheid om uw kozijnen te laten financieren tegen de laagste rente van Nederland. Zo heeft u deze lente al nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning vanaf €47,- per maand inclusief montage waar dan ook in Nederland.

Een gratis en vrijblijvend offerte over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning?

Kunststof kozijnen besparen aanzienlijk op de maandelijkse stookkosten. Ook zijn de kozijnen zeer geluidswerend, en worden ze voorzien van extra inbraakwerende sloten. De medewerkers van kunststof-kozijnen.tv zijn dagelijks onderweg om u te adviseren over de mogelijkheden en kosten van kozijnen voor uw woning. Het plaatsen gaat in overleg en natuurlijk wordt er gekeken naar wat u uitkomt. Wij werken altijd zonder aanbetaling.

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.