Voor het beste kozijn moet u bij Kunststof kozijnen.tv zijn

Zijn uw ramen toe aan een nieuw kozijn? Bij Kunststof kozijnen.tv bent u hiervoor aan het beste adres. Wij maken louter gebruik van A-merken zoals Veka en Schuko, absolute marktleiders in Europa. Uw kunststof kozijn wordt geleverd met 20 jaar garantie en voldoet daarnaast aan hedendaagse kwaliteitsnormen zoals gesteld door keurmerken als KOMO, SKG en PKVW. Alle kozijnen worden standaard geleverd met Hr++ glas, waardoor u verzekerd bent van een kozijn met optimale isolatie en geluidswering. Uw kozijn kan geleverd worden in vrijwel elke kleur en stijl; de mogelijkheden zijn eindeloos! Of u nu op zoek bent naar vervangende kozijnen in een traditionele of nieuwbouwwoning, bij Kunststof kozijnen.tv bent u aan het juiste adres voor een duurzame oplossing met de beste service.

Een kozijn van topkwaliteit voor de scherpste prijs

Omdat wij zelf verantwoordelijk zijn voor de productie, levering en montage van uw kozijn, houden we de prijzen laag. Overigens zijn wij ook de juiste partner wat betreft dakkapellen en schuifdeuren. U kunt ervoor kiezen maandelijks te betalen, wat al kan vanaf het bedrag van 45 euro. Vanzelfsprekend begint u pas met betalen wanneer het kozijn geplaatst is. Ook waneer u na de levering vragen of klachten heeft staan wij altijd voor u klaar. Na achterlating van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bij interesse komt een van onze deskundige adviseurs graag bij u langs voor een persoonlijk advies en een passende offerte. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat, komt een bouwtechnisch adviseur langs om alles in te meten, waarna we kunnen starten met de productie en plaatsing. Aarzel niet langer, en maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Wij zijn ook bereikbaar via 088-6001331 (op werkdagen tussen 9.00 tot 17.00).

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.