Deze lente HR++ glas helemaal gratis bij de aanschaf van kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas stoppen de tocht in huis. De hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen zorgen voor een aanzienlijke verhoging van de kwaliteit van het binnenklimaat. Dit zorgt ervoor dat u tot wel 30% bespaart op uw energierekening! Kozijnen van kunststof-kozijnen.tv zijn voorzien van verzwaarde meerkamerprofielen, hierdoor wordt een stilstaande en isolerende luchtlaag gecreëerd. Natuurlijk worden de kozijnen voorzien van extra inbraakwerende sloten.

Kwaliteit en duurzaamheid

De producten van kunststof-kozijnen.tv voldoen aan de strengste Nederlandse kwaliteitseisen zoals het KOMO-, SKG / VKG keurmerk, wij geven vol vertrouwen 20 jaar garantie op onze producten! Investeert u in kunststof kozijnen voor uw woning dan weet u zeker dat u een investering voor het leven doet. Via ons betaalplan heeft u de mogelijkheid om uw kunststof kozijnen te financieren voor een klein bedrag per maand, zo heeft u uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf €47,- per maand. Fiscaal is dit vaak erg aantrekkelijk omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

Waarom kiest u voor kunststof-kozijnen.tv?

- Persoonlijk en deskundig advies
- 20 jaar garantie
- KOMO- ,SKG/VKG gecertificeerd
- Betaling pas NA plaatsing
- Financiering tegen de laagste rente van Nederland
- PolitieKeurmerkVeiligWonen

Ja, ik wil een gratis ONLINE offerte en ik ontvang een van de te vergeven 50 Actie cheques*

* Aktie cheques hebben een beperkte oplage van 50 stuks. Een cheque levert u een gegarandeerde korting op tot maximaal € 5.000,- . De cheque zal in mindering worden gebracht op ons standaard tarief, is niet overdraagbaar en dient binnen 3 maanden ingewisseld te worden bij en van onze landelijk werkende adviseurs. Op = Op.