Meer licht en ruimte met een dakkapel van kunststof kozijnen.tv!

Wilt u meer licht en ruimte op uw zolderkamer? Kies dan voor een dakkapel van kunststof kozijnen.tv! Hiermee vergoot u de beloopbare ruimte van uw kamer en heeft u aanzienlijk meer licht! Uw nieuwe kunststof dakkapel bestelt u bij kunststof kozijnen.tv. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige kunststof dakkapellen met 20 jaar garantie tegen marktconforme prijzen.

Vul nu uw en ontvang de waardecheque direct in uw mailbox!

Voordelen van de dakkapellen van kunststof kozijnen.tv


Onze dakkapellen zijn in zeer hoge mate isolerend, geluidswerend, en duurzaam. Natuurlijk worden de kozijnen voorzien van Hr++ glas voor een optimale isolatiewaarde. Wij plaatsen uw dakkapel in één dag op uw woning, zo zit u niet lang in de rommel die het verbouwen met zich mee brengt. Dus voor vakmanschap, zekerheid, en kwaliteit kiest uw voor een dakkapel van kunststof kozijnen.tv.

Recensie

Dakkapellen

Beoordeeld door R. Lammers op 10 oktober 2011.
We hadden al een houten dakkapel, maar deze begon een beetje te rotten, en het was een gevaarlijke klus om elke 5 jaar het dak op te gaan om hem te schilderen. Daarom hebben we hem laten renoveren door Kunststof-kozijnen.tv. Door de kunststof kozijnen en beplating is de dakkapel een stuk beter geïsoleerd en hoeven we nooit meer voor onderhoud het dak op.

Beoordeling: 4 sterren

Dakkapellen

Beoordeeld door E.G. Nijhuis op 14 februari 2012.
Doordat wij een woning met wolfskap hebben, begint de schuine wand al op de eerste verdieping. Omdat wij graag een mooie ruime badkamer wilde hebben, hebben we er voor gekozen om een dakkapel te laten plaatsten. We zijn erg te spreken over de kwaliteit en het werk van kunststof-kozijnen.tv!

Beoordeling: 4 sterren

Dakkapellen

Beoordeeld door Annie ter Beek op 19 mei 2012.
Wegens gezinsuitbreiding hebben wij twee dakkapellen laten plaatsten. We zijn erg tevreden over het snelle en nauwkeurige werk van kunststof-kozijnen.tv. Binnen twee dagen waren de mannen klaar met de werkzaamheden en konden wij beginnen met het inrichten van de kamer. Onze tweeling heeft nu een heerlijk ruime en lichte kamer.

Beoordeling: 5 sterren